Stația de la Zănoaga va fi modernizată

Mai multe
   

Aflatã în partea de sud a municipiului Petroșani, pe dealurile de deasupra cartierului Aeroport, statia Zãnoaga va intra în reparatii capitale si programul de lucrãri presupune reutilarea dupã ultimele standarde. De aici este alimentat Petrosaniul cu apã si, potrivit specialistilor, lucrãrile încep din primãvarã.

Zănoaga este una dintre cele mai importante statii de apã din Valea Jiului, pentru cã de aici se poate furniza apã si în partea de vest si în estul Vãii Jiului.


426
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>