Mai multe
   

Peste 200 de antreprenori din Hunedoara au semnat ieri contractele de finanțare în cadrul programului Start Up Nation, și vor primi în medie câte 200.000 de lei ca să înceapă o afacere, cele mai multe firme fiind axate pe producție și servicii, în cele mai variate domenii.

Toți au venit cu planuri de afaceri sustenabile, însă problema tuturor pare să fie lipsa personalului calificat.

Cele 222 de firme care vor primi finanțare în cadrul acestui proiect vor crea peste 1000 de noi locuri de muncă în județul Hunedoara, numărul beneficiarilor fiind dublu față de anul trecut.

Categorii: Evenimente

829
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>