Firme românești, premiate în America

Mai multe
   
în fotografie: Consulul General al Romaniei la Los Angeles, Domnul Cosmin Dumitrescu

Patru dintre cele mai mari afaceri romanesti din Statele Unite ale Americii au fost premiate la Gala organizata de Consulatul General al Romaniei la Los Angeles. Evenimentul desfasurat in contextul Zilei Nationale a Romaniei a celebrat dimensiunea economica a parteneriatului Strategic Romano-American, prin recunoasterea meritelor a patru dintre cei mai mari jucatori romani de pe piata nord americana: Bitdefender, U.i.Path, AQUA Carpatica si Anastasia Beverly Hills.

Consulul General al Romaniei la Los Angeles, Domnul Cosmin Dumitrescu, a felicitat oamenii de afaceri romani pentru performantele uimitoare obtinute intr-un mediu atat de competitiv ca cel american, precum si pe reprezentantii comunitatii romano-americane din California, pentru organizarea unor evenimente speciale cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei.


Diplomatul a amintit si de sloganul “Mi-e dor de tine”, lait motivul Zilei Nationale din acest an pentru romanii din diaspora, intr-un discurs emotionant despre romanii care traiesc in afara granitelor tarii. Evenimentul de diplomatie publica s-a incheiat cu recitalul de muzica clasica sustinut de violonistul Remus Azoitei si pianistul Eduard Stan.

La Gala Award desfasurata la Beverly Whilshire Hotel din Los Angeles au participat reprezentanti ai autoritatilor statale, regionale si locale, militare si civile, oameni de afaceri americani si romani, precum si membri ai corpului diplomatic si consular din Los Angeles.

o corespondență din Statele Unite ale Americii de Diana Brown

Categorii: Evenimente

441
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>