Horia Gârbea

Mai multe
   

Poetul Horia Gârbea – care mărturisește  pe blogul lui că a publicat ”numeroase volume de inginerie și literatură ” – nu e doar un inginer (doctor!) rătăcit printre literați, ci și un adevărat actor, atunci când își prezintă propriile poeme. Talentul ăsta decurge, poate, din activitatea sa de dramaturg și scenarist de televiziune, așa că e un adevărat spectacol să-l vezi recitându-și poeziile.

La Petrila, Horia Gârbea a povestit și o întâmplare inedită cu Ion Dezideriu Sârbu, pe care o s-o vedeți altădată, și ne-a declamat un poem pe care vă invit să-l ascultați și vedeți în minutele următoare.

Categorii: SCRIITORI

677
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>