Ioan Radu Văƒcăƒrescu

Mai multe
   

Domnul Ioan Radu Văcărescu e poet. El scrie poezii. Poeziile lui sunt frumoase, dar eu cred că sunt cam scurte. În poezia care urmează, domnul Văcărescu povestește cum a văzut el un om într-o mașină papuc care striga ceva despre câini. El a scris acestastă poezie într-un autobuz care se numește rată. N-a spus la ce bancă era rata, să nu facă reclamă mascată.

Poetul Ioan Radu Văcărescu a fost și în orașul nostru, Petrila, unde a citi foarte frumos această poezie. Mie mi-a plăcut de domnul Văcărescu că are și coadă, și chelie, cam ca și mine, că am început să chelesc. În schimb, eu am burtă, iar el n-are. Asta înseamnă că poeții nu prea mănâncă și sunt săraci. De aceea ei scriu poezii. Ca asta:

Categorii: SCRIITORI

946
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>