Ion Hirghiduș™

Mai multe
   

Distinsul domn care citește în postarea asta nu e doar un remarcabil poet, ci și un filosof cu acte în regulă, care și-a dat doctoratul cu o lucrare despre Noica,  precum și un reputat profesor al Universității din Petroșani care, dacă nu știați, nu produce doar ingineri în minerit.

Oricum, titlul e adresat motoarelor de căutare – vă povestesc după ce gat cu poeții cum ajung oamenii pe-aici, purtați de Google – și nu distinșilor mei cititori, care știu că, vorba ilustissimului meu prieten Florin Ionescu, Valea Jiului e o rezervație culturală.

Categorii: SCRIITORI

794
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>