Adrian Alui Gheorghe

Mai multe
   

Ca orice bărbat în timpul vieții sale, și Adrian Alui Gheorghe a făcut armata. Din ce-a povestit la Petrila, poetul a servit patria în Valea Jiului, unde a dat țării cât mai mult cărbune, și unde, văzând la fața locului cum e viața de miner cântată în lirica socialistă, s-o fi jurat să pună mâna pe carte la modul profesionist, ceea ce i-a ieșit cu brio.

Oricum, important e că poetul se mândrește cu tranzitul său prin subteranul Văii Jiului, la fel cum și eu mă mândresc cu înregistrarea de mai jos, care îl surprinde într-unul dintre rarele momente de lectură publică. Acompaniamentul îi aparține, așa cum deja v-ați obișnuit, lui Nucu Pandrea.

Categorii: CULTURĂ, SCRIITORI

951
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>