Florentin Budea ș™i Emeric Imre

Mai multe
   

Pe Florentin Budea l-am cunoscut de puțină vreme, când m-i l-a prezentat pe Emeric Imre, folkistul pe care l-ați ascultat în postarea anterioară, și am fost încă odată uimit să constat câte surprize ascunde Valea Jiului. Am ascultat în după amiaza aceea Pink Floyd de pe discuri de vinil și am vorbit cu Florentin despre muzică, despre cenaclul Flacăra și despre Petrila, orășelul din care ne tragem amândoi.

Mi-a și cântat, până a început să se întunece, ba chiar am consemnat cu reportofonul primul duet oficial cu Emeric Imre, și după ce m-am convins că omul din fața mea are toate calitățile pentru a fi prezent pe marile scene, l-am întrebat cum de nu îl auzim mai des. Aveam să aflu că nimeni nu-i profet în țara lui și că Florentin e invitat să cânte mai mult prin țară decât acasă la el.

Ca să vă convingeți că aveți de-a face cu un talent, dați play mai jos. Aveți spre audiție două piese superbe: Pereche-nepereche și Traverse, ambele pe versuri de Adrian Păunescu.

Categorii: CULTURĂ, JAZZ&MORE

1,516
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>