Din nou Florentin Budea

Mai multe
   

Foarte pe scurt: mai jos e un reportaj cu ș™i despre Florentin Budea, un foarte talentat folkist, pe care l-am descoperit întîmplăƒtor la Petroș™ani ș™i care, din fericire, e din ce în ce mai prezent la recitalurile de folk din Valea Jiului, dupムce a cântat pe scene din toatムț›ara.

O săƒ-l vedeț›i cântând cu Emeric Imre la un moment dat, pentru cムaș™a ne-am cunoscut: Imi venise în vizitムla Florentin, un prieten comun m-a avertizat ș™i aș™a am filmat un interviu cu Imi acasムla cel pe care îl vedeț›i mai jos.

Categorii: CULTURĂ, JAZZ&MORE

878
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>