Singura secț›ie de îngrijiri paliative din Hunedoara

Mai multe
   

Bolnavii de cancer, dar ș™i cei cu afecț›iuni cronice, pot beneficia de asistențムmedicalムde specialitate la Petrila, unde funcț›ioneazムde la jumăƒtatea lunii iunie singura secț›ie de îngrijiri paliative din județ›ul Hunedoara. Chiar dacムspitalul din localitate a fost desființ›at odatムcu reforma din săƒnăƒtate, spitalul de urgențムdin Petroș™ani a deschis aici o secț›ie exterioarムcu 30 de paturi, care va ajuta în primul rând bolnavii în fazムterminalムș™i familiile acestora.

Pentru autorităț›ile locale, deschiderea acestei secț›ii înseamnムreluarea asistenț›ei medicale la Petrila, unde închiderea spitalului a năƒscut numeroase nemulÈțumiri. Primarul oraș™ului, Ilie Păƒducel, a mulț›umit domnei deputat Monica Iacob Ridi ș™i primarului din Petroș™ani, Tiberiu Iacob Ridzi, pentru sprijinul acordat în finalizarea acestui demers, iar pentru inaugurarea secț›iei a ales jubileul Petrilei, care a săƒrbăƒtorit 520 de ani de atestare documentarăƒ.


1,026
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>