Exclusiv pe hd365.ro!

Mai multe
   

La un pas de moarte! Un grav accident de circulaț›ie care a avut loc în noaptea de 18 iunie a fost surprins de echipa hd365.ro la câteva minute dupムce s-a produs! Un TIR s-a răƒsturnat la intrarea în Petroșani dinspre Deva, iar evenimentul putea avea urmăƒri mult mai grave.

Urmăriți un material în exclusivitate realizat de Cornel Pintea ș™i Căƒtăƒlin Docea. Imaginile care urmeazムdemonstreazăƒ, dacムmai era nevoie, cムsuntem acolo unde trebuie – și suntem primii.

Categorii: ULTIMA ORĂ

931
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>