Alături de ceilalți

Mai multe
   

Sute de pachete cu alimente pentru masa de Paște au fost dăruite familiilor nevoiașe din Petrila de către membrii organizației locale a PNL, care a ales astfel să se implice în viața comunității și să fie o parte activă a acesteia.

Alimentele cumpărate de peneliștii petrileni au ajuns pe masa celor care nu aveau nici măcar strictul necesar, iar felul în care a fost primită această acțiune l-a determinat pe coordonatorul PNL în Valea Jiului, Costel Avram, să organizeze în fiecare lună Cina Creștină, un eveniment caritabil ce va avea loc periodic.

Categorii: POLITICÂ

976
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>