Concert în memoria Mariei Tănase

Mai multe
   

La 50 de ani de la dispariţia vocii de aur a muzicii populare româneşti, Ileana Berki, o solistă din Lupeni bine cunoscută de cei care iubesc muzica bună, a susţinut un recital special dedicat Mariei Tănase.

Cu vocea amplă şi o chitară alături, Ileana Belki a interpretat într-o notă personală cântecele cunoscute de toată lumea, aducând, pentru câteva minute, prezenţa Mariei Tănase în mijlocul celor care au venit să o asculte la Valahia Pub din Lupeni.

Categorii: CONCERTE

986
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>