Nightlosers, Nucu Pandrea și încă ceva

Mai multe
   

De data asta, fragmentul de recital e mai amplu și conține trei piese una și una. Vă recomand să priviți până la final, pentru că numai așa puteți asculta varianta live a Blue Suede Shoes, care de fiecare dată sună altfel în concert.

Nu știu dacă v-am mai spus, dar Nightlosers a cântat atunci fără toboșar, care nu mai știu din ce motive n-a putut veni, însă a făcut ce-a făcut Gheza pe la butoane și totul a sunat cum trebuie. Vă reamintesc, dacă mai era nevoie, că întâmplarea a avut loc în curtea lui Ion Barbu, la Petrila, prin anul de grație 2006, atunci când orașul lui I. D. Sîrbu a fost decretat periferie culturală europeană.

Enjoy!

Categorii: CONCERTE, JAZZ&MORE

1,457
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>