Jiul Petroșani ar putea juca din nou

Mai multe
   

Într-o conferință de presă susținută miercuri, 3 iulie, primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi, a vorbit despre posibilitatea ca echipa de fotbal reprezentativă a orașului să evolueze din nou, într-o ligă inferioară, cu sprijinul administrației locale.

După ce omul de afaceri Alin Simota a anunțat, cu câteva luni în urmă, că nu mai poate susține financiar echipa Jiul Petroșani, un investitor s-a arătat interesat să preia clubul, dar această intenție nu a fost concretizată încă.

Urmăriți materialul alăturat ca să aflați ce se va întâmpla cu echipa de fotbal Jiul Petroșani și care sunt perspectivele acesteia în următoarea perioadă.


986
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>