Povestea schitului din Straja

Mai multe
   

Dacă aţi ajuns vreodată în staţiunea Straja din munţii Vâlcan, cu siguranţă aţi trecut pe la schitul ridicat aici, în vârf de munte, la umbra Crucii Eroilor, ce veghează somnul ostaşilor căzuţi aici în primul război mondial.

Schitul din Straja are o poveste aparte, pe care vă invităm să o descoperiţi în minutele următoare. Vă mai spunem doar că aici e punctul final, în fiecare an, pentru Drumul Crucii de la Lupeni, cea mai lungă procesiune de felul acesta din Europa.


1,468
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>