Dinu Olărașu

Mai multe
   

E în primul rând un poet foarte bun, dar lumea îl cunoaște mai ales pentru cântecele sale pline de sensibilitate. Dinu Olărașu, căci despre el este vorba, a deschis seria concertelor din această toamnă la Aztek Caffe din Petroșani, iar recitalul său a fost dublat de lansarea celui de-al zecelea volum de poezie care-i poartă semnătura.

Cald, deschis și ușor nostalgic, așa cum îl știm, Dinu și-a amintit, în interviul pe care n-i l-a acordat în exclusivitate, de concertele lui din curtea lui Ion Barbu, dar a vorbit și despre poezie, despre Sighișoara sau despre festivalurile la care a mai luat parte.

Concertele marca Aztek Caffe continuă cu noi surprize pentru iubitorii muzicii de calitate, fiecare sfârșit de săptămână din această toamnă fiind dedicat câte unui eveniment.


5,732
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

41 de comentarii

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>