Castelul din Carpați – prima ediție

Mai multe
   

Câteva zeci de sportivi au participat, la sfârșit de septembrie, la prima ediție a crosului Montan Castelul din Carpați, iar alergătorii au fost urmați la scurt timp de competitorii pe biciclete, care au urcat în Pasul Vâlcan pe două roți. Cele două evenimente sportive au făcut parte din seria de manifestări incluse în proiectul Castelul din Carpați, ce își propune să promoveze cea mai tânără stațiune din Valea Jiului, pasul Vâlcan.

A urmat un interesant simpozion pe tema Castelului din Carpați, în care au fost puse în discuție atât celebrul roman semnat de Jules Verne, cât și proiectul administrației publice locale. Spre surpriza participanților, primarul Gheorghe Ile a sosit la întâlnire alături de celebrul scriitor, iar cu așa promovare, Pasul Vâlcan nu poate avea decât de câștigat.

Categorii: VULCAN

936
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>