Concert la Muzeul Mamei din Petrila

Mai multe
   

Muzeul Mamei din Petrila e un spațiu viu, nu doar depozitarul amintirilor, așa că seria de evenimente marca Ion Barbu a continuat cu un recital de jazz susținut de Ana Dubyk și Andrei Chifu. Evenimentul a marcat ziua ușilor deschise la ineditul muzeu, iar toți musafirii – câți au încăput, căci spațiul e limitat – au fost primiți cu cântec și cu bunătăți ca la mama acasă.

Ana Dubyk e o voce în plină ascensiune, care a fost prezentă la toate happeningurile din Petrila în ultima vreme, alături de chitara lui Andrei Chifu, iar faptul că a cântat într-o cameră plină în care cei veniți să o asculte de-abia au încăput a făcut ca piesele ei să sune ca un cântec pentru prieteni.

Muzeul mamei din Petrila e singurul de felul acesta din România, iar în lume există un spațiu similar doar la New York. Pentru că vrea să păstreze vie casa mamei sale, Ion Barbu continuă să adune lume bună la Petrila, iar următorul invitat ar putea fi chiar Tudor Gheorghe, un vechi prieten al acestei case.


372,041
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

155 de comentarii

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>