Amfiteatru’ 13 – după 22 de ani

Mai multe
   

De mult nu am mai luat parte la o cântare atât de reușită ca cea care a marcat cei 22 de ani de existență a trupei Amfiteatru’ 13, iar cafeneaua Aztek a fost neîncăpătoare pentru numărul prietenilor veniți să-i vadă pe fenomenalul chitarist Mircea, pe inegalabilul Ion Marinescu, zis Țurlă – coleg de microfon la Radio România Actualități – și pe Mură, cel care e sufletul acestei formații.

Pentru cei care n-au putut lua parte la concert, am postat aici integral cântarea celor trei, pe care sper să îi revedem cât mai curând pe scenă. Până atunci, apăsați play și bucurați-vă de muzica bună!


40,943
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

3.620 de comentarii

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>