Medierea – soluţia ieftină şi rapidă

Mai multe
   

Înainte de a ajunge la avocaţi şi procese interminabile, medierea e soluţia optimă. Mediatorii sunt gata să intervină şi asta fără ca buzunarele şi timpul nostru liber să fie afectate. Nu e nevoie decât de maxim două ore şi de sume mult mai mici decât în cazul unor procese la care s-ar putea ajunge la acelaşi rezultat.

Ana Maria Pantazie, mediator din Petroşani, susţine că onorariile pentru astfel de servicii de mediere depind de la caz la caz, însă ne sfătuieşte să ne gândim la buzunarele noastre. Procedura este avantajoasă, iar mediatorii, nou intraţi pe piaţa Justiţiei, dau acum sfaturi utile celor care intenţionează să îşi facă dreptate, spune Ana Maria Pantazie, pe care oricine o poate găsi în clădirea de vis-a-vis de Teatrul Dramatic I.D. Sîrbu din Petroşani, la doi paşi de Judecătoria Petroşani. (text de  Diana Mitrache)

Categorii: ULTIMA ORĂ

14,217
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

121 de comentarii

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>