Energia pentru iluminatul public din Petroșani, tranzacționată la Bursă

Mai multe
   

Într-o conferință de presă susținută la Petroșani, primarul Tiberiu Iacob Ridzi a anunțat că autoritățile locale din cel mai mare municipiu al Văii Jiului au tranzacționat la Bursa de Mărfuri energia electrică necesară iluminatului public în 2014.

În acest fel, administrația din Petroșani a reușit să obțină un preț mult mai avantajos decât cel la care plătește în prezent electricitatea, economiile preconizate pentru anul viitor fiind de aproape două miliarde de lei.

Listarea la Bursa de Mărfuri permite achiziția sau vânzarea de utilități la cel mai bun preț, eliminând practic intermediarii care cresc artificial prețurile. Până în prezent, primăria municipiului Petroșani e singura din Valea Jiului care a apelat la această instituție pentru astfel de servicii.


978
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>