Balul Balurilor – Club Keops Petroşani

Mai multe
   

Pentru că ne place să fim prezenţi la toate evenimentele din Valea Jiului, în acest weekend am fost în club Keops, acolo unde a avut loc un eveniment cu care organizatorii deja ne-au obişnuit – Balul Balurilor şi în acest an s-a ridicat la cote maxime, acolo unde toţi bobocii de la toate liceele din Valea Jiului au participat pentru a câştiga titlul de Miss şi Mister Valea Jiului.

Urmăriţi aici întreg evenimentul, şi nu uitaţi să ne daţi like pe pagina noastră de facebook, iar comentariile le aşteptăm de la voi.

Categorii: ULTIMA ORĂ

741
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>