Păducel vs Constantinescu

Mai multe
   

Se întâmpla cu niște ani în urmă, când la un happening organizat de Ion Barbu în cadrul Memorialului Sîrbu, fostul președinte al României Emil Constantinescu, alături de mulți alții, a luat pensula și a vopsit cu mâna lui poarta casei memoriale a scriitorului. Pe toată.

Casa era ca vai de ea pe atunci, iar autoritățile locale își luau angajamentul să o pună la punct. Dacă ați trecut pe-acolo, știți deja că lucrurile au evoluat, însă asta datorită lui Ion Barbu, pentru că autoritățile locale s-au cam bâlbâit.

Ca în filmulețul alăturat.


1,341
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>