Mike&The Blue Spirit la Petroșani

Mai multe
   

Un concert cu Mike&The Blue Spirit nu e doar bucuria unui spectacol de calitate, ci înseamnムși  o veritabilă călătorie spre rădăcinile muzicii rock, spre bluesul din sudul Americii, iar felul în care Mihai și prietenii săi reinterpreteazムcântecele simbol ale acestui gen muzical e absolut unic, așa cum s-au putut convinge cei care au luat parte la recitalul de la Yoyos Pub din Petroșani.

Inepuizabilul Vali Vătuiu a fost plin de ritm, așa cum îl știam, omul orchestră Mihai T. Alexandru ne-a cântat la o mulțime de instrumente, pe lângă chitară, Alex Vișan a fost o adevărată explozie de sunete, mânuind magic chitara, mandolina și buzukiul, iar Robert Ardeleanu a temperat cu basul său  energia prietenilor lui.

Cât despre Mihai Godoroja, acest bluesman de România, a făcut ce știa el mai bine: a cântat, dar a și spus povești: despre diavol și Robet Johnson, despre Dumnezeu și Mahalia Jackson, despre blues și despre cât de puțin e nevoie ca să vedem lumea cu alți ochi.


2,166
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>