Exclusiv – Gheorghe Ana

Mai multe
   

Indubitabil, măsura succesului de care se bucură CAR Unirea IFN Petroşani atât în rândul marii familii a membrilor săi, cât şi în structura judeţeană şi naţională a instituţiilor financiare nebancare, precum şi în comunitatea locală din Valea Jiului, se datorează în bună măsură prezenţei active în fruntea acestei Case de Ajutor Reciproc a profesorului universitar doctor în economie Gheorghe Ana.

Personalitate de prim rang a economiei româneşti contemporane, prof.univ.dr.ec. Gheorghe Ana nu este doar omul care a girat activitatea CAR Unirea IFN în ultimii 12 ani, ci şi cel care a transferat instituţiei cartea de vizită a personalităţii sale marcante.


3,455
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

37 de comentarii

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>