Exclusiv – voluntarii în acțiune

Mai multe
   

Vă amintiți, desigur, spectacolul caritabil organizat de voluntarii de la Crucea Roșie Vulcan pentru familiile nevoiașe din oraș, la care au luat parte peste 300 de localnici. Ei bine, am însoțit echipa lui Daniel Hălăstăuan și atunci când a împărțit pachetele pentru cei aflați în dificultate, și i-am putut vedea la lucru pe ”cetățenii pentru cetățeni”, așa cum le place lor să își spună.

Împreună cu Daniel Hălăstăuan am ajuns și în Crividia, la o familie greu încercată, pentru care ajutorul venit de la Crucea Roșie Vulcan înseamnă mai mult decât alimentele primite. Vă invit să vizionați reportajul alăturat ca să vedeți că voluntariatul și gesturi precum cel al tinerilor coordonați de Daniel pot cu adevărat să schimbe vieți.


1,274
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>