Exclusiv – Ion Barbu & Marin Raica

Mai multe
   

Că mina Petrila se va închide e, deja, o certitudine, dar câțiva entuziaști, în frunte cu artistul Ion Barbu, încearcă de mai bine de un an să salveze măcar o parte din patrimoniul industrial care nu ține de subteran.

În favoarea acestei idei militează personaje ilustre, în cadrul unui happening care va avea loc la Petrila, unde câteva zeci de voluntari și-au pus masca unei celebre personalități, înarmate cu lozinci pe măsură.

Echipa noastră a fost prezentă la momentul istoric al producerii fotografiilor care vor constitui un album marca Ion Barbu, iar în reportajul acesta îl puteți vedea la lucru  pe fotograful profesionist Marin Raica, inițiatorul unui alt proiect fotografic deosebit.


6,686
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

39 de comentarii

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>