Exclusiv – Premiile de Turtă Dulce

Mai multe
   

Cu pălărie și redingotă – numai bastonul îi mai lipsea – Ion Barbu și-a întâmpinat oaspeții în fosta popicărie din Petrila cu eleganța unui castelan, deși ruina în care și-a stabilit pentru câteva ore cartierul general fusese, până cu câteva zile în urmă, buda publică a orașului. Minuni de vitejie trebuie să fi făcut voluntarii de pe lângă Casa I.D. Sîrbu ca să aducă această clădire abandonată la stadiul de arenă psihedelică pentru unul dintre cele mai neobișnuite happeninguri pe care le-a văzut vreodată Petrila: Premiile de Turtă Dulce.

Între premieri – care au avut loc cu tot dichisul, asistenta Ina Berar înmânând diplome, buchete de liliac și bineînțeles turtă dulce premianților – i-am ascultat pe Florentin Budea și pe Rudolf Deda cu trupa sa și pe cuvânt că m-am simțit ca acasă între atâția prieteni, într-un decor desprins parcă din Pink Floyd.


1,508
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>