Fără zahăr – Live la Lupeni, Valahia Pub

Mai multe
   

Mi-au plăcut de la prima piesă și m-am bucurat să descopăr că nu își pierd umorul, ba dimpotrivă, au devenit din ce în ce mai buni cu fiecare album. Între timp, nu doar că ascult Fără Zahăr, dar îmi beau și cafeaua tot așa, iar concertul lor de la Valahia mi-a dat ocazia să îi ascult și live, ceea ce vă recomand și vouă, pentru că băieții ăștia sună și mai bine ”la fața locului”.

Săndel, Dumitru, Cățaua, Cine mi-a furat maimuța, Idila Ghiocelului Sălbatic și toate celelalte piese pe care le-am auzit la Valahia au făcut deliciul spectatorilor, iar Stelu Zanet, cel care i-a adus la Lupeni, s-a ales și el cu niște glume de toată frumusețea, pe care le puteți auzi în materialul alăturat, plus un interviu bonus. Mulțumim!

Categorii: CONCERTE

84,278
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

754 de comentarii

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>