Nedeia Vulcăneană – 2014

Mai multe
   

Vulcănenii au avut parte, şi în acest an, de trei zile neîntrerupte de spectacol, pe scena amplasată pe rând, la stadionul “Central” şi, mai apoi, la baza de agrement “Brazi”. Zeci de tineri, din Vulcan dar şi din celelalte localităţi ale Văii Jiului, al căror talent a fost deja probat în diverse competiţii locale, naţionale sau internaţionale, au avut ocazia de a încânta publicul vulcănean.

Pentru că, înainte de toate, “Nedeia vulcăneană” înseamnă tradiţie şi folclor, organizatorii sărbătorii din acest an au dat folclorului ce-i al folclorului. Aşa se face că duminică, în ultima zi a nedeii, parada portului popular şi spectacolul folcloric de la Brazi, au încununat spectacolul artistic al unui eveniment cultural-artistic de ţinută, ajuns la Vulcan la cea de-a 42-a ediţie consecutivă.

Categorii: VULCAN

1,272
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>