Exclusiv – Tîrnosirea Bisericii din Botani, Bănița

Mai multe
   

Nu e comunitate de momârlani care să nu fie în strânsă legătură cu biserica, iar localnicii din Bănița nu fac excepție. Biserica din Botani, una dintre cele trei lăcașuri de cult ale comunei, a fost sfințită cu câteva zile în urmă, după ani întregi de muncă și de eforturi din partea comunității.

Un moment ca acesta e unul de mare însemnătate pentru toată suflarea satului, așa că biserica a fost neîncăpătoare pentru cei veniți să se închine, mai ales că aici a slujit și Înalt Prea Sfinția Sa Gurie, episcop al Devei și Hunedoarei.

 


849
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>