Schimb de experiență cu Varpalota

Mai multe
   

În afara schimburilor culturale și a taberelor reciproce organizate de Petroșani și Varpalota, orașe înfrățite de peste un deceniu, cele două administrații locale se preocupă și de instruirea funcționarilor publici, care au ocazia să cunoască un alt mod de lucru.

În interviul alăturat, Elisabeta Wersanski vorbește despre schimbul de experiență cu primăria din Varaplota, unde mai mulți funcționari ai primăriei din Petroșani s-au aflat pentru o săptămână.

Categorii: PETROȘANI

2,206
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>