Ziua Națională la Vulcan

Mai multe
   

Câteva sute de oameni au înfruntat ploaia și frigul ca să ia parte la manifestările organizate în Valea Jiului cu ocazia Zilei Naționale. Și la Petrila sau la Aninoasa au avut loc manifestări cu prilejul zilei de 1 Decembrie, iar la Vulcan a avut loc singura defilare din Valea Jiului.

Două plutoane ale Liceului Militar Mihai Viteazu din Alba Iulia, împreună cu membrii Asociației Cadrelor Militare în Retragere și Rezervă din Valea Jiului au defilat în centrul municipiului, împreună cu jandarmii și cu polițiștii locali din Vulcan.

Aproape 500 de persoane au fost prezente la acest eveniment, care s-a finalizat cu depunerea unor coroane de flori la monumentul eroului necunoscut din localitate.
Categorii: VULCAN

2,467
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>