Aninoasa, de la insolvență la speranță

Mai multe
   

De la situația dramatică în urma căreia a devenit primul oraș în insolvență din Romînia, orașul Aninoasa pare să se îndrepte spre o normalitate îndelung așteptată, mai ales că a început anul cu un buget cum nici măcar nu visa administrația locală.

Cei aproape doi ani în care primăria nu a putut face nimic altceva în afară de a plăti datorii s-au adăugat perioadei îndelungate în care nu s-a făcut mare lucru pentru localitate, așa că primarul Nicolae Dunca are foarte multe probleme de rezolvat anul acesta. Înainte de a vorbi despre ele, am vrut să aflu ce s-a întîmplat în perioada de insolvență și care au fost soluțiile găsite pentru a putea crea locuri de muncă în cel mai mic oraș din Valea Jiului.


869
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>