Personaj de reportaj – Robert Hummel

Mai multe
   

Prietenii lui Robert Hummel știu că de ziua lui primesc ei un cadou din partea sărbătoritului: o expoziție de caricatură pe care artistul o organizează de ani de zile pe același perete de la cafeneaua Mari Cafe. Fie că sunt jurnaliști, oameni de pe scena politică ori clienți de fiecare zi ai cafenelei, personajele lui Robert stîrnesc zîmbete și arată preocuparea îndelungată a artistului pentru acest gen, iar cei care se recunosc pe peretele devenit galerie de artă se pot considera norocoși pentru că au intrat sub creionul prietenului nostru.

Nu puteam lipsi de la un asemenea eveniment, și ca să nu merg cu mâna goală la ziua lui Robert l-am luat și pe Cornel, autorul imaginilor pe care tocmai le urmăriți. Am găsit la cafenea o adunare cît se poate de selectă: cel din ceață a venit cu cioara pe care o crește de ceva vreme, poetul din munți cu cele mai recente epistole, iar neobositul documentarist cu chef de povești.

Pentru o experiență optimă, vizionați în HD


1,960
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>