La multi ani, Baloo!

Mai multe
   

Nu e turist ajuns în Straja care să nu-l fi vizitat pe Baloo, spre casa căruia te îndrumă indicatoarele încă de la coborârea din telegondolă. Ar fi greșit să spunem despre el că e un urs în captivitate: Baloo trăiește aici de când niște vânători l-au găsit în pădurile din Defileul Jiului, pe când nu avea mai mult de două luni. Emil Părău l-a adoptat și ursul a crescut odată cu stațiunea, așa că merită pe deplin statutul de star pe care i-l acordă mii de turiști în fiecare an.

Turiști din toată lumea i-au făcut fotografii, iar Baloo apare pe cărțile poștale cu Straja, așa că nu duce lipsă de musafiri. Toți cei care îl vizitează sunt fermecați de ursul acesta prietenos, care n-a făcut rău nimănui.


1,874
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>