Gala Premiilor Exclusiv 2015 – rezumat

Mai multe
   

Devenit un eveniment de tradiție pentru Valea Jiului, Gala Premiilor Exclusiv a ajuns la ediția cu numărul 15, iar neobositul nostru prieten Tiberiu Vințan a reușit din nou să aducă împreună politicieni, sportivi, oameni de cultură ori ziariști, într-un proiect care premiază excelența în domenii care mai de care.

Dacă până acum ne-am obișnuit ca omul anului să facă parte din scena politică, anul acesta cultura a primit o reparație morală importantă, pentru că acest titlu i-a revenit scriitorului Valeriu Butulescu, așa cum ați aflat dacă ați urmărit transmisia în direct realizată de hd365.ro și Kapital TV. Ce nu s-a văzut la ceremonie puteți viziona în minutele următoare: am stat de vorbă cu laureatul galei, dar și cu alți câțiva participanți la eveniment.


905
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>