Andreea Pop

Andreea are 18 ani și în suferă de tetrapareză spastică, dar asta nu a împiedicat-o să lucreze în fiecare zi la felicitările, mărțișoarele și tablourile din hârtie pe care le expune în aceste zile la Casa de Cultură a studenților din Petroșani.

Mama, Lucreția Mariana Pop,  i-a fost alături și împreună fac o echipă grozavă, pentru că se încurajează una pe alta și pentru că au învățat singure că o foarfecă și câteva bucăți de hârtie colorată sunt de ajuns ca să faci un obiect frumos.

Pe lângă Andreea, la expoziție au adus lucrări și copiii cu dizabilități de la secția specială a unei școli din Petroșani.

1,265
Vizualizări
   
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>