Doi ani online – aniversarea hd365.ro

Pentru o experiență optimă, vizionați în format HD

Au trecut deja doi ani de când hd365.ro face parte din peisajul media al Hunedoarei și chiar ne putem mândri, cu toată modestia, că am lansat o tendință, având în vedere numeroasele siteuri de informații apărute între timp. Spre deosebire de acestea, noi am rămas consecvenți unui principiu: vă prezentăm exclusiv producții video proprii, cu precădere din zona culturală (atât de bogată în Valea Jiului), din păcate ocolită în goana după subiecte de fiecare zi.

Peste 250 de producții video, zeci de mii de vizitatori, două emisiuni TV produse pentru o televiziune regională și multe planuri ambițioase: așa arată un rezumat al celor doi ani în care hd365.ro a fost acolo de fiecare dată când s-a întâmplat ceva demn de a fi văzut, filmat și postat.

Și pentru că v-am obișnuit cu exclusivități, aniversarea noastră – găzduită de Aztek Caffe, cea mai bună cafenea din Petroșani – nu putea fi decât un eveniment inedit: pentru prima dată după 25 de ani, maestrul Valeriu Butulescu (cel care a fost personajul unui reportaj exclusiv marca hd365.ro) a acceptat să susțină un recital de chitară clasică, deși toată lumea îl cunoaște pentru aforisme și pentru piesele sale de teatru. Îl puteți vede aici dacă ați ratat concertul live, alături de actrița Oana Liciu Gogu, căreia îi mulțumim,  și vă promitem și de acum încolo evenimente care mai de care.

Long Live To The Pintea Brothers!

Categorii: ULTIMA ORĂ
1,339
Vizualizări
   
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>