Artă la Coliba lui Mănici

Mai multe
   

Pentru o experiență optimă, vizionați în format HD

Artistul Cătălin Dragomir a mai fost protagonistul acestei emisiuni, și de la ultima noastră întâlnire în fața camerei nu a încetat să participe la numeroase evenimente culturale, fie că au avut loc în Hunedoara sau în străinătate. Pe lângă permanenta preocupare pentru sculptură, în care experimentează noi modalități de expresie, Cătălin este și un profesor dedicat, care își tratează elevii ca pe viitori colegi în domeniul artelor, iar de curând am putut asista la o adevărată lecție deschisă care s-a petrecut nu în atelierele Liceului de Artă din Deva, ci în intimitatea unei cabane din Parâng.

E vorba de casa lui Petre Mănici, și el o mai veche cunoștință și un iubitor al artei care, după ce i-a avut ca oaspeți pe copiii dornici să învețe mai multe despre pictură, i-a invitat pe adevărații artiști la un simpozion de creație care a adunat elevi și studenți dornici să împărtășească aceeași pasiune într-un cadru departe de formalismul orelor de curs. Așa se face că, pentru câteva zile, Cătălin Dragomir și prietenii săi au dat culoare câtorva zile reci de primăvară, la Coliba lui Mănici.


1,530
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>