Mariana Codruț în Colonia Literară Petrila

Mai multe
   

Pentru o experiență optimă, vizionați în format HD

După o pauză destul de lungă, în care a pus la cale proiecte unul și unul, Ion Barbu a reluat tradiția acordării titlului de cetățean de onoare al Coloniei Literare Petrila, iar evenimentul de la casa lui Ion Dezideriu Sîrbu a avut-o drept protagonistă pe Mariana Codruț, o poetă din Iași care ne-a citit două texte tulburătoare, după ce și-a primit binemeritatul titlu.

Deși cu o voce distinctă în poezie, Mariana Codruț e o prezentă discretă și timidă, pentru care, așa cum ne mărturisea, scrisul e o necesitate. Se ține departe de vârtejul lumii literare, pe care însă o observă cu un ochi critic, și a mai colaborat cu Ion Barbu la un alt proiect de succes, prezentat chiar la Festivalul Internațional de Literatură și Traducere de la Iași.

Urmăriți în exclusivitate evenimentul care a făcut-o cetățean de onoare al unei Colonii ce se mândrește cu rezidenți precum Ana Blandiana, Ion Zubașcu ori Ludovic Baci, și sper să vă emoționeze lectura celor două texte ale Marianei Codruț, în care nu e greu să regăsiți ceva din propria experiență de viață.


2,028
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>