Yngwie Malmsteen live la București

Mai multe
   

Pentru o experiență optimă, vizionați în format HD

Dacă îți place muzica rock, nu se poate să nu fi auzit de el. E unul dintre cei mai buni chitariști ai lumii și cu siguranță printre virtuozii de neegalat ai acestui instrument, iar stilul său unic îmbină notele lungi cu riff-urile sacadate, trecând de la Bach, Albinoni sau Paganini la rădăcinile muzicii hard rock.

A fost cu adevărat un eveniment unic să îl putem vedea la București, și sperăm să revină, poate într-o formulă extinsă. Până atunci, avem onoarea să vă oferim un foarte scurt moment din prestația sa live de la Sala Palatului – și nu trebuie să vă mai spun că nu se compară cu ce a fost acolo…

(faceți abstracție de calitatea filmării – s-a folosit un telefon mobil, lucru care nu ne stă în obicei, dar care s-a dovedit folositor)

Categorii: CONCERTE

2,519
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>