Zoltan Butuc, vocea lui I.D. Sîrbu

Mai multe
   

pentru o experiență optimă, vizionați în format HD

Nici nu se putea un final mai bun pentru Festivalul Național de Teatru Subteran organizat la Petrila de Ion Barbu decât prezența lui Zoltan Butuc în fosta sală a pompelor de la mina Petrila, pe unde va fi trecut și Ion Dezideriu Sîrbu, cel căruia îi dă glas pe un audiobook extraordinar. Vocea profundă a lui Zoli găsește inflexiunile și tonul perfect pentru a pune în scenă câteva dintre povestirile petrilene, iar oralitatea deosebită a scriitorului e pusă de minune în valoare de talentul cu care Zoltan Butuc interpretează textul, pentru că ar fi prea puțin să numim lectură ceea ce face el.

Între două povestiri, Zoltan ne-a și cântat, iar felul în care îmbracă poezia în muzică e, de asemenea, unul aparte, pentru că mai sunt interpreți care cântă poezia de bună calitate, dar modul în care o face el, atât de simplu și totuși atât de special, e unul nemaiîntâlnit. Ascultați-l în minutele următoare și vă veți convinge că Zoltan Butuc nu e doar un artist, e o stare.


2,080
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>