Cercul Artiștilor Dispăruți

Mai multe
   

Fac ce fac și mai găsesc câte ceva prin arhiva de aur a Nowhere Productions, proiectul care a precedat hd365.ro, și doar n-o să le țin pentru mine.

De data asta e vorba de un proiect absolut special realizat acum vreo zece ani, cred, de Ion Barbu, un proiect unic, ce reînvie cercul de desen al cărui maestru a fost artistul din Petrila. Nu vă spun mai multe, vă las să descoperiți singuri despre ce e vorba.

Aș vrea să vă pot spune și la postarea asta să ne urmăriți în format HD, dar nu e cazul: s-a filmat cu un Canon pe 8mm, nici vorbă de sunet ca lumea, și s-a montat cu Sony Vegas 3, ca să vă faceți o idee despre vremurile alea. Chiar și așa, e  un document care va rămâne în istoria apocrifă a Petrilei. Și de asta chiar suntem mândri.

Domnu’ Barbu, dacă mai țineți minte când a fost întâmplarea, lăsați un comentariu mai jos!


1,419
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>