Mircea Vintilă și Florin Paul Camen

Mai multe
   

pentru o experiență optimă, vizionați în format HD

Ca să marcheze cum se cuvine un sfert de secol pe scenă, Florin Paul Camen ne-a făcut cadou un album, cel de-al cincilea, pe care l-a lansat alături de un alt nume mare al muzicii românești, Mircea Vintilă, în cadrul unui mini-turneu în Gorj și Valea Jiului. Spectacolele de la Lupeni și Petroșani au demonstrat încă odată, dacă mai era nevoie, că muzica de bună calitate aduce și public pe măsură, iar Florin, care a primit de la Adrian Păunescu titlul de folkist pe cont propriu, a venit în fața prietenilor cu emoții și cu muzica lui.

Recitalul de la Petroșani a fost unul cum de mult nu s-au mai văzut pe aici: publicul a cântat la unison alături de Florin și de Mircea Vintilă, care au prelungit cu încă aproape o oră spectacolul.

Muzica folk nu duce lipsă de reprezentanți în Valea Jiului, unde mai cântă și Cătălin Stepa, fiul regretatei Tatiana Stepa, ori Florentin Budea, iar publicul pare să redescopere cu bucurie acest gen, care s-a mutat de pe stadioanele din vremea Cenaclului Flacăra în cluburi sau în spații neconvenționale.

Categorii: CONCERTE

15,916
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

8.677 de comentarii

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>