Nunta de aur la Vulcan

Mai multe
   

pentru o experiență optimă, vizionați în format HD

Aproape 30  de cupluri din Vulcan au celebrat de curând nunta de aur, iar petrecerea de care au avut parte le-a adus aminte de ziua în care, cu 50 de ani în urmă, au spus DA. Sărbătoriți de întreaga comunitate, în cadrul Nedeii Vulcănene care are loc în fiecare an în orașul lor, oamenii aceștia care și-au petrecut întreaga viață împreună au primit cu emoție diploma oferită de autoritățile locale și ne-au spus câte ceva despre secretele unei căsnicii de o asemenea durată.

Amfitrionul petrecerii organizate pentru cei care au sărbătorit nunta de aur a fost primarul din Vulcan, Gheorghe Ile, care nu e departe nici el de acest moment jubiliar. Edilul nu s-a putut abține să nu le dea câteva sfaturi tinerilor care vor să întemeieze o familie, așa cum o să vedeți în reportajul alăturat.

Premierea cuplurilor ajunse la nunta de aur a devenit o tradiție la Vulcan, iar cei care sărbătoresc 50 de ani de căsnicie sunt premiați în cadrul sărbătorii cu cea mai îndelungată existență din Valea Jiului, Nedeia Vulcăneană, care are loc aici de de 43 de ani.

Categorii: VULCAN

2,626
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>