Castelul din Carpați – a treia ediție

Mai multe
   

Cea de-a treia ediție a Concursului Castelul din Carpați, organizat în Pasul Vâlcan, a fost o invitație la sport și aventură pentru localnici, dar și pentru turiști. Organizatorii au pus accentul și în acest an pe concursurile sportive: un semimaraton și un concurs de mountain bike au pus la încercare abilitățile fizice ale concurenților. Promotorul întrecerilor sportive a fost Daniel Hălăstăuan, un atlet care participă la toate maratoanele montane din România.

Nici Toma Coconea nu a lipsit de la întâlnirea cu iubitorii muntelui, și chiar dacă a venit doar să-i încurajeze, până la urmă a și participat la proba de alergare. După ce au alergat ori au pedalat, competitorii au fost răsplătiți cu premii, iar pentru mulți dintre ei acesta a fost primul concurs la care au luat parte.

Evenimentul Castelul din Carpați promovează un proiect ambițios, care vrea să poarte pașii turiștilor pe urmele aventurilor descrise de Jules Verne în romanul său, și care e pe cale să prindă viață în Pasul Vâlcan.

Categorii: Evenimente, VULCAN

2,762
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>