Caritas Petroșani – 25 de ani

Mai multe
   

Într-o lume în care tot mai des fiecare se gândește mai mult la sine decât la ceilalți, un grup din ce în ce mai mare de voluntari se încăpățânează să își dedice timpul și energia celor care sunt în nevoie. S-au împlinit 25 de ani de când organizația umanitară Caritas, ce funcționează pe lângă biserica romano-catolică, există și la Petroșani, și nu întâmplător părintele Szas Ianos, care a fost primul director al filialei, a rostit la slujba prilejuită de aniversare pilda bunului samaritean.

În România există 10 astfel de filiale Caritas, iar cea din Petroșani a luat ființă din cauza problemelor sociale deosebite din Valea Jiului. Tinerii de aici au reușit să atragă an de an tot mai mulți voluntari alături de ei, care au văzut ce valoare are ajutorul dat celui aflat în nevoie.

Categorii: Evenimente

734
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>