Dorin Șimo – un altfel de barman

Mai multe
   

Cei care au intrat în Flore Cafe, unde Dorin Șimo e ca un alchimist în laborator, știu că o băutură preparată de el nu este niciodată un amestec între câteva licori, ci mai degrabă modul său de a spune o poveste. Fostul miner care și-a schimbat radical viața pare să-și fi găsit adevărata vocație, și știe atât de multe despre fiecare sticlă pe care o mânuiește încât pleci de la el nu doar cu gustul extraordinar al preparatelor sale, ci și cu o mulțime de informații despre tipurile de secară, despre lemnul butoaielor pentru whiski ori despre uleiurile esențiale din coaja de portocală.

Dincolo de toate astea, Dorin te face să te simți cu adevărat oaspete, nu un client venit să comande și să plătească, așa că e firesc să revii, ca la un prieten. A fost la un master class în care l-a adus pe Brâncuș în lumea bartenderilor, iar peste puțină vreme va lua parte la un concurs european al barmanilor, așa că a avut ce povesti, între două cocteiluri delicioase.


53,308
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

733 de comentarii

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>